VaZo installatie experts

DAKBEDEKKING

Eindresultaat PVC dakbedekking VaZo installatietechniek

Dakbedekking vele soorten en mogelijkheden

Bij VaZo Installatietechniek kunt u ook terecht voor het repareren of vernieuwen van uw dak. Op platte daken gebruiken wij o.a. bitumineuze dakbedekking, PVC of EPDM. Dit zijn duurzame materialen van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te verwerken. Daarnaast wordt onder meer koper of zink gebruikt voor de randafwerking. Ook de hemelwaterafvoeren kunnen wij voor u vervangen, plaatsen of verplaatsen.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.

Pir Isolatie onder nieuwe PVC Dakbedekking

Pir Isolatie onder nieuwe PVC Dakbedekking

Kunststof dakbedekking

De kunststof PVC is één van de meest gebruikte kunststof (thermoplast) dakbanen. Aan ‘puur’ PVC wordt daarvoor wel een weekmaker toegevoegd omdat PVC in zuivere toestand hard en broos is. Deze weekmaker zorgt ervoor dat de folie van de dakbaan flexibel blijft. Het einde van de technische levensduur is bereikt als het product zo’n 30 procent van zijn weekmakers heeft verloren.

Wij helpen u graag voor het kiezen van de meest geschikte oplossing.

Dakbedekking gereed voor de laatste afwerking

Lange levensduur met PVC dakbedekking

PVC-dakbedekking is goed bestand tegen chemicaliën, maar wordt daarentegen wel aangetast door organische oplosmiddelen zoals aardolieproducten, bijvoorbeeld bitumen en polystyreen. Daarom worden dakbanen van PVC nooit direct op een bitumen of polystyreen ondergrond aangebracht; er zit altijd een scheidingslaag tussen van glasvlies of polyester. PVC-dakbanen zijn leverbaar in vele kleuren; de standaardkleur is lichtgrijs. De minimale dikte van PVC-banen is 1,2 mm. De breedte varieert sterk: van 700 mm. tot 3.000 mm. De dakbanen worden in zowel gewapende als ongewapende uitvoering geleverd. Ze worden toegepast in losliggende geballaste én mechanisch bevestigde dakbedekkingsystemen. De levensduur van daken met PVC is 20 tot 25 jaar. Daarbij geldt: hoe dikker het materiaal, des te langer de levensduur

Op de afbeeldingen ziet u een toepassing van kunststof dakbedekking.

Nog vragen?

Neem contact met ons op en we zullen al uw vragen beantwoorden. Desgewenst bij een adviesgesprek op locatie.

Aanmelden nieuwbrief

Beckeringhstraat 53
3762 EV Soest
  • Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
© VaZo Installatietechniek. Alle rechten voorbehouden.